ReizenTips

Mooiste campings in Frankrijk

Mooiste campings in Frankrijk
0

Als er iets is dat goed wordt gemonitord en beoordeeld, dan zijn het wel campings. Elk jaar maken experts overal ter wereld rondjes langs campings om te ervaren hoe deze voor bezoekers is. Op basis daarvan krijgen campings sterren uitgedeeld. Zo is een vijfsterren camping een stuk beter beoordeeld dan een camping met maar één ster. Het is super fijn dat elke camping zo goed wordt onderzocht, want zo kan jij als kampeer fan altijd en overal wel een plek om te kamperen vinden die bij jou past. Enige puntje is dat er super veel campings zijn tegenwoordig. Zeker wanneer je naar een populair land als Frankrijk wilt afreizen. Daarom hebben het je makkelijk gemaakt door de mooiste campings van Frankrijk op een rijtje te zetten!

Domaine de la Dragonnière – Hérault

Het departement Hérault ligt aan de zuidkust van Frankrijk. Domaine de la Dragonnière is een vakantiepark dat rijk aan groen is en het ligt op een uurtje rijden van Montpellier. Dat is een groot voordeel voor mensen die liever niet met de auto naar Zuid-Frankrijk rijden, want dat zij kunnen gewoon met het vliegtuig naar Montpellier vliegen. Deze camping heeft maar liefst vijf sterren en is dan ook voorzien van ruime kampeerplekken met eigen sanitair dat ook nog eens verwarmd is. Daarnaast is de omgeving van de camping erg aantrekkelijk. Van wijnvelden tot middeleeuwse dorpjes, er zijn genoeg uitstapjes te bedenken.

Esterel Caravaning – Côte d’Azur

Wederom een camping in het zuiden van Frankrijk en wederom eentje met vijf sterren. Esterel Caravaning ligt tussen Nice en Saint-Tropez in bij de Middelandse Zee. De camping is vernoemd naar het prachtige Esterel-gebergte. En dat is niet voor niets, je kijkt namelijk vanaf de camping naar de imposante bergtoppen van dit gebergte. Of je nu liever met de tent of caravan afreist naar Frankrijk of het gemak van een stacaravan wel waardeert, je kunt er op deze camping voor alle opties terecht.

Saint Avit Loisirs – Dordogne 

Ga je met het gezin op vakantie naar Frankrijk? Dan is camping Saint Avit Loisirs, gelegen in de Dordogne, misschien wel de allerbeste keuze die er is. Deze camping biedt niet alleen gelegenheid voor tenten en caravans, je kunt er ook gebruik maken van stacaravans, huisjes en luxe glamping tenten. De camping is er echt een voor families. Hij beschikt over een restaurant, mooie zwembaden en een animatieteams die de kinderen graag voor je bezighoudt.

Village Tropical Sen Yan – Landes

De enige camping in dit rijtje die geen vijf, maar vier sterren heeft. Desondanks is Village Tropical Sen Yan meer dan de moeite waard. Het zit hem al in de naam: de camping is een tropisch paradijsje aan de Franse Westkust. Je maakt hier niet zomaar even gebruik van een kampeerplek; je staat tussen de bamboe, bananenbomen en tropische palmbomen! Verder is er een zwembad waar je heerlijk kunt afkoelen, maar je ben ook gauw genoeg bij de Atlantische Oceaan.

Genoeg prachtige campings te vinden in Frankrijk! Veel plezier op vakantie!

De mooiste stranden van Europa

Previous article

Tulum: Alles wat je moet weten over Mexico’s Tulum

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts