Tips

3 tips voor huwelijksfoto’s op locatie

0

Wil je je trouwfeest aankondigen of wil je je huwelijksdag voor eeuwig herinneren? Organiseer dan een fotoshoot met een professionele fotograaf. Haal je mooiste jurk boven, geniet van elkaar, kies een romantische plek uit en het wordt een dag om nooit te vergeten!

Wie, waar, wanneer?

Vooraleer je start aan je fotoshoot moet je drie key vragen beantwoorden: wie wordt je fotograaf? Op welke locatie wil je je foto’s nemen? En wanneer gebeurt dit: na je feest, voor je aankondiging, in welk seizoen én op welk moment van de dag? Zo, al een hele boterham, niet waar? Onze belangrijkste tip is om wat inspiratiefoto’s op te zoeken: natuur vs. stad, romantisch vs. casual, dromerig vs. industrieel en beschrijf de sfeer die je wil bereiken. Neem een lokale fotograaf onder de arm en zoek met hem of haar een leuke plek op: wil je je eerste date herleven in het reuzenrad in Antwerpen of in de cinema? Trek met je fotograaf naar Antwerpen en recreëer spontane romantische momenten!

Ga lokaal

Als je kiest om foto’s in België te nemen, huur je best een lokale stielman in. Zij kennen de mooiste landschappen, kunnen perfect met het licht spelen en hebben veel alternatieve locaties up their sleeve als het weer niet meezit of je je niet op je gemak voelt. Je hoeft ook zeker niet extreem te gaan: een bloemenveld of een gezellige tuin in de buurt is al prachtig met een mooie zonsondergang en jullie spontane lach. Wil je foto’s nemen in één van de meest romantische plekken in Vlaanderen? Trek dan naar Brugge en kies een lokale kenner. Een fotograaf uit Brugge kent zeker the ins and outs en neemt je mee langs de mooiste locaties van zijn of haar stad.

Kies een exotische locatie

Als het net iets meer mag zijn, kan je ook gewoon op vakantie trekken en je cameragerief meenemen. Opties genoeg: kies je voor een toffe wandelfoto in de natuur, een romantische foto op een Italiaanse rots of trek je onderzees de zotste foto’s. Ga naar een plek die veel voor jullie betekent of waar je je thuis voelt en maak van je huwelijk fotoshoot een onvergetelijke trip. Waar moet je op letten? Neem een makkelijke camerastand mee, huur een kwaliteitsvolle camera en neem verschillende outfits mee voor verschillende sferen: een lange jurk, een toffe bikini of een flowy zomerkleedje. Last but not least: steek enkele attributen in je koffer zoals een bellenblazer, vuurwerk sterretjes, lampionnetjes of vlaggetjes. Zo maak je van elke achtergrond een feestelijk decor!

Zomer vol wielrennen: dit zijn de mooiste plekken waar de koers langsrijdt

Previous article

Vakantie in eigen tuin

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts