Tips

4 manieren om gemakkelijk cryptomunten om te zetten in euro’s

0

Cryptocurrencies en blockchains zijn fantastische technologieën het stelt mensen in staat om zonder een controlerende partij zoals een overheid of bank financiële transacties te doen. Maar het kan een uitdaging zijn om dit geld te gebruiken zoals je gewoon geld nu zou gebruiken. Er zijn echter een aantal diensten op de markt die het voor gebruikers gemakkelijker kunnen maken om Bitcoin en andere cryptomunten te gebruiken voor hun dagelijkse financiën. In dit artikel bespreken we een aantal manieren om je cryptomunten zoals fiatgeld te kunnen gebruiken.

1. Verkopen op een crypobeurs of cryptplatform

Als je een aanzienlijke hoeveelheid cryptomunten hebt, kun je een beurs zoals Coinbase of een cryptoplatform zoals Anycoin Direct gebruiken om Bitcoin te verkopen. Met de opbrengsten krijg je dus fiatgeld zoals Amerikaanse dollars of euro’s. Er kunnen kosten aan verbonden zijn, afhankelijk van hoeveel geld je wilt omwisselen en hoe snel je het op je PayPal- of bankrekening wilt laten storten.

2. Peer-to-peer handel

Peer-to-peer handel is een andere manier om cryptocurrencies om te zetten in fiat geld. Zonder tussenpersoon houdt dit in dat je iemand ontmoet en je Bitcoin ruilt voor hun geld. Peer-to-peer handel kan praktischer zijn dan verkopen op een beurs, maar het is riskanter omdat er geen zekerheid is dat de persoon die waarmee je handelt zal betalen zodra hij je munten in zijn bezit heeft.

3. Cadeaukaarten kopen met cryptocurrency

Verschillende online platformen bieden cadeaukaarten aan in ruil voor Bitcoin of andere cryptomunten. Een van deze winkels is Gyft, die cadeaukaarten aanbiedt van meer dan 200 handelaren, waaronder Amazon en Bol.com.

4. Een crypto kredietkaart gebruiken

Een crypto kredietkaart wordt ook wel een crypto debitcard genoemd. Je kunt deze goed vergelijken met je pinpas dus. Het grootste verschil is alleen dat je niet in euro’s betaalt, maar dat het bedrag in crypto valuta wordt afgeschreven. De cryptokaart is dus gekoppeld aan de cryptowallet. Zo kun je dus bijvoorbeeld Bitcoins uitgeven die jij gemined hebt. Voor consumenten zijn er een aantal voordelen van het gebruik van een cryptokaart ten opzichte van een gewone overdracht van portemonnee naar portemonnee. Hoewel sommige gebruikers vertrouwd zijn om P2P-cryptobetalingen te gebruiken, zijn veel nieuwere gebruikers dat misschien niet. Door cryptobetalingen op dezelfde manieren te faciliteren als een normale transactie, zorgen cryptokaarten voor extra gemak en vertrouwdheid. Deze kenmerken zijn de belangrijkste componenten om crypto te helpen de algemene acceptatie te bereiken. Bovendien vereisen cryptokaarten niet het nauwgezette proces om ervoor te zorgen dat het adres van een ontvanger correct is. Vaak verzenden naar het verkeerde adres betekent dat de afzender het geld helemaal verliest of een invorderingsvergoeding moet betalen. Door een QR-code te gebruiken of the pinnen, kunnen gebruikers gemakkelijker transactiegegevens verifiëren voordat ze betalingen verzenden.

 

Tips voor veilig fietsen met kinderen

Previous article

Het imago van groepsreizen kan wel een opfrisbeurt gebruiken!

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts