Reizen

5 ongewone dingen om te doen in Londen

0

Ga jij binnenkort naar London? Dan wil je deze trip onvergetelijk maken! Daarom geven we jou 5 handige, goedkope en betaalbare tips voor jouw reis in deze stad van wereldformaat!

  1. Ga op zoek naar street art of doe een street art tour

London staat bekend om haar street art. Je vindt veel street art in Shoreditch en de wijk Brick lane. Je kunt er zelfs voor kiezen om mee te gaan met een tour. Dan laat iemand, die de stad op zijn of haar duimpje kent, jou de mooiste street art-plekken van London zien!

  1. Bekijk gratis het uitzicht vanaf Sky Garden

Busreis London? Dit is misschien niet de meest dure optie om naar deze stad te komen, maar je wil misschien hoe dan ook jouw trip niet te duur maken. Dan is deze optie voor jou ideaal! Je kunt namelijk gratis de lift bij Sky Garden pakken en genieten van het uitzicht. Maakt het jou niet uit? Dan kun je hier ook heerlijk eten! Wel even reserveren.

  1. Eet lekkere hapjes op Borough Market

Houd jij van lekker eten? Verheug je dan maar vast op een smaakvolle wandeling over Borough Market. Hier vind je heel veel verschillende kleine kraampjes waar je jezelf kunt trakteren op heel veel lekker en goed eten. Van Aziatisch, tot Fish and Chips. Maar ook lekkere kazen, veel groente en fruit en chocolade. De markt ligt onder een spoor waardoor er een unieke sfeer hangt.

  1. Bezoek één van de vele parken in London

London staat bekend om haar vele prachtige en groene parken. Op elke vijf minuten vind je een park. De ideale plek om in de zomer uit te rusten op een picknickkleed. Maar ook in de winter zijn deze plekken heel erg mooi. Vaak worden er hier kerstmarkten georganiseerd of worden de parken aangekleed met lichtjes. De meest bekende parken? Regent’s park en Primrose hill voor een prachtig uitzicht over de stad. Green park en Hyde park. Ook Greenwich is een bekend park. Maar laat je vooral ook inspireren door de iets minder bekende parken waar je pardoes tegenaan loopt!

  1. Stap in een dubbeldekker bus

Wat is er meer typerend voor London dan de rode bussen? Hoewel het misschien lijkt op een toeristische trekpleister, is het vooral een heel mooie manier om de stad te ontdekken. Pak een willekeurige dubbeldekker bus voor het avontuurlijk effect!

Een luxe weekend in Monte Carlo

Previous article

Weekendje weg in de Belgische Ardennen? In deze 4 toplocaties beleef je een topweekend!

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts