Tips

Beste Bromscooters van 2020: 3 tips + de beste modellen van dit moment

0

Wil jij aankomend jaar een nieuwe bromscooter kopen? Logisch, want een scooter is al jaren ontzettend populair. Stiekem droomde je er vroeger als puber al wel van om rond te rijden op je scooter. En nu kun je er zelf eentje aanschaffen. Maar dat brengt je wel direct bij de vraag: wat koop ik dan? In deze blog geven we jou tips voor het aanschaffen van de beste bromscooters van 2020!

  1. Kies voor kwaliteit

Iedereen kan een bromscooter aankopen, maar niet iedereen kan daadwerkelijk een goede koop doen. Kies bijvoorbeeld niet direct voor de mooiste scooter. Sommige scooters zien er namelijk heel erg mooi uit, maar zijn niet direct van de beste kwaliteit. Zo zijn er veel scooters die dezelfde uitstraling willen als een Vespa. Maar voor deze scooter betaal je nu eenmaal heel veel geld. Je betaalt hier echt voor de goede kwaliteit van de scooter. Goedkopere “vespa’s” zijn vaak voor van minder sterke kwaliteit.

  1. Kies voor een scooter dat past bij je rijwensen

Kies voor een scooter dat past bij hoe je straks wil gaan rijden. Wil je straks dagelijks snel naar je werk bijvoorbeeld? Of zoek je een scooter voor een lekker zondagsritje in de zon? Je kijkt dus niet alleen naar hoe ziet een scooter eruit? Je kijkt ook naar de prijs, de kwaliteit en het verbruik. En dan nog de belangrijkste vraag: hoe rijdt hij?

  1. Kies voor een merk dat bij je past

Heb jij voor jezelf helder welke eisen je hebt als het gaat om een nieuwe scooter? Goed zo! Want dan kun je ook kijken naar welke merken er bij jou passen. Er zijn namelijk heel veel scootermerken op de markt, zoals we net al als voorbeeld gaven met een Vespa-scooter. Maar kijk dus ook naar de eigenschappen van een bepaald merk. Is het een budgetmerk, een merk dat al heel veel jaren scooters maakt of is het een sportief merk?

Ben je op dit moment aan het lessen voor je scooterrijbewijs? En wil je een beetje op weg geholpen worden met het uitzoeken van een perfecte scooter? Dit zijn op dit moment de beste en populairste bromscooters:

  1. AGM Star50 EURO4
  2. BTC City scooter EURO4
  3. Vespa Primavera 50cc 4-takt EURO2
  4. GST E-nergy Pure
  5. Torrot Muvi City

Wat is de Belgische variant van Holland Casino?

Previous article

Vakantiehuisje beveiligen? Zo kan je met een gerust hart naar huis

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts