Reizen

Beste E-readers voor op reis in 2019

0

Reizen is de perfecte gelegenheid om een boek te lezen. In het vliegtuig, op een strandbedje in de zon of als je ergens moet wachten. Maar de tijd dat je kilo’s boeken in je koffer stopte, is voorbij. Als je nu een e-reader aanschaft, kun je óf met minder bagage reizen óf extra kleding meenemen (of souvenirs mee terug). Welke e-reader is perfect voor op reis? Wij zetten de beste voor je op een rijtje.

E-readers zoeken

Een e-reader kun je prima online kopen. Via Bigshopper kun je makkelijk prijzen vergelijk bij verschillende webshops. Voer het gewenste artikel in, of zoek in de categorieën en je vindt hier altijd de perfecte e-reader.

Kobo Aura H2O NEW

Deze Kobo is de opvolger van de Kobo Auro H2O en is nog beter! H2O staat in dit geval voor een waterdichte e-reader, wat hem perfect maakt om mee op vakantie te nemen. Langs het zwembad, aan het strand, je hoeft je geen zorgen te maken dat hij nat wordt. En door het speciale touchscreen kun je overal lezen, ook in direct zonlicht. Ook in het donker kun je hiermee uit de voeten, dankzij het speciale ingebouwde licht. Op de 8 GB geheugen kun je maar liefst 6.000 boeken kwijt, genoeg voor een hele wereldreis.

Kobo Clara HD

Bij deze Kobo e-reader kun je een multifunctionele cover krijgen, deze is in een bundel verkrijgbaar. Naast dat die de e-reader beschermt tegen vuil en krassen, kun je hem ook gebruiken als standaard. Zo kun je ook aan tafel prettig lezen bijvoorbeeld. Bovendien gaat de e-reader vanzelf in de slaapstand als je de cover dichtdoet. Ook deze Kobo is voorzien van speciaal licht dat vermoeidheid van de ogen tegengaat en zorgt voor een prettige leeservaring in het donker. Het gewicht van 166 gram maakt hem handzaam en makkelijk vast te houden.

Kobo Forma

De Kobo Forma is een e-reader met een scherm van 8 inch, dat is groter dan gemiddeld. Hierdoor is de Forma zeer geschikt om langere tijd op te lezen, fijn tijdens een lange (vlieg)reis. Ondanks de grootte is met 190 gram toch behoorlijk licht en dankzij de ergonomische handgreep ligt hij lekker in de hand. De handgreep is voorzien van knoppen waarmee je eenvoudig de bladzijdes omslaat. Ook deze e-reader is waterdicht, wat hem tot de perfecte reis-buddy maakt.

Andere e-readers

Kobo is momenteel één van de grootste en bekendste merken als het gaat om e-readers. Toch zijn er zeker ook andere, soms goedkopere, goede alternatieven. Welke e-reader je ook kiest, je reist in ieder geval een stuk lichter dan met een stapel boeken!

Zo maak je reclame voor jouw Bed & Breakfast

Previous article

Viva la France: dit zijn de mooiste Franse dorpjes

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts