Tips

De beste Europese reisbestemmingen voor de golfliefhebber

0

Er hangt nog altijd een elitair luchtje aan golf. Een beetje bij de herenclub whiskey drinken en een balletje slaan. Grote onzin natuurlijk, dat elitaire is al heel lang niet meer zo. Sterker nog, golf is super hip, ook voor de ‘gewone’ man. Golf is ontspanning, golf is leuk. En ben jij nu een golfliefhebber, dan moet een bezoek aan een van de volgende Europese reisbestemmingen voor de golfliefhebber zeker op je verlanglijst staan.

 

Algarve

Portugal, en dan met name de Algarve, is een paradijs. Maar ook de golfliefhebber zal hier erg blij worden. Sterker nog, de Algarve is meerdere malen door kenners over de hele wereld genoemd als beste golfbestemming van de wereld. Het heerlijke klimaat zorgt ervoor dat je hier in ieder seizoen kunt spelen, of het nu lente of winter is. De golfbanen vinden zich op adembenemende locaties en enkele zijn ontworpen door professionele golfers. De bereikbaarheid van de golfbanen in de Algarve is prima.

 

Bad Griesbach

Voor een uitstekende golfbaan buiten ons eigen land hoef je niet ver te reizen. Kijk eens in Bad Griesbach. Bad Griesbach ligt in de Duitse Deelstaat Beieren en is letterlijk een walhalla voor de golfer die ook echt iets wil leren. Je hebt hier namelijk de grootste golfacademie van Europa. Zit je net in de ‘schoolbanken’ tijdens dat spannende golftoernooi? Mis niets door de uitslagen te volgen via https://nl-sports.unibet.be/betting. Bij Bad Griesbach vind je maar liefst 174 fairways en na een dag vol intensief golfen, kom je tot rust in de nabij gelegen bron met thermaal mineraalwater.

 

Fleesensee

Je zou Duitsland zomaar een paradijs voor golfers kunnen noemen. De volgende Europese topbestemming voor de golfer is Fleesensee. Fleesensee is een meer in Noord-Duitsland en hier vind je de grootste golfbaan van het noorden van Duitsland. De 5 golfbanen en 72 holes bieden alles wat golfers van ieder niveau zoeken.

Schotland

Veel mensen vinden golf een sport waarvan de thuisbasis in Schotland ligt. Niet heel gek als je je beseft dat een relatief klein land als Schotland over maar liefst 550 golfbanen beschikt. Vooral Carnoustie, St. Andrews, Muirfield en Troon zijn onder de kenners droombestemmingen. Het weer in Schotland wil nog wel onstuimig zijn. Het advies is dan ook om hier in de maanden april tot en met september een golfvakantie door te brengen.

 

Mallorca

Mallorca staat vooral bekend om zon, zee, strand en vooral veel zuipen en feesten voor jongeren. Een grote misvatting, want Mallorca is zoveel meer dan dat. Mallorca is waar iedere zichzelf respecterende golfer eens een balletje moet hebben geslagen. Het maakt niet uit waar je je op Mallorca bevindt, in vrijwel iedere uithoek is wel een golfbaan te vinden waar jij heel goed kunt spelen. Het eiland bevat maar liefst meer dan 30 banen. Wil je een van de mooiste golfbanen van Mallorca uitproberen, dan is Antdratx, ook wel The Green Monster genoemd, een echte aanrader.

 

Viva la France: dit zijn de mooiste Franse dorpjes

Previous article

Een luxe weekend in Monte Carlo

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts