Tips

De mooiste vakantiefoto’s maak je met een iPhone 8

0

Ben jij gek op reizen? Dan weet je vast hoe belangrijk het is om een goede smartphone mee te nemen op vakantie. Tijdens een vakantie gebruik je een telefoon namelijk anders dan in het dagelijks leven. Zo is het voor veel mensen belangrijk dat je met een smartphone mooie foto’s kan maken, moet de batterij lang meegaan en is het prettig als de smartphone tegen een stootje kan. Met een iPhone 8 ben je verzekerd van deze voordelen. Zo hoef je geen camera mee op vakantie, wat een fijne toevoeging is voor alle reisliefhebbers. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van de camera van de iPhone 8.

Hoge kwaliteit

De Phone 8 heeft een 12 megapixel camera met een breedbeeld lens. Hierdoor schiet je gemakkelijk foto’s met hoge kwaliteit. De verbeterde ISP, een chip die alles rondom de camera regelt, analyseert de omgeving en zorgt ervoor dat jouw foto’s altijd scherp zijn. Zo maak je altijd de beste foto’s, ongeacht beweging of lichtinval. Daarnaast verschilt de iPhone 8 van zijn voorganger door de vernieuwde sensor aan de achterkant van de iPhone. Deze sensor vangt licht sneller op, zet dit om in beeld op jouw telefoon en zorgt ervoor dat jij direct foto’s kan schieten. Zo ben je nooit te laat om je mooiste momenten vast te leggen!

Vernieuwde portretmodus

In de iPhone 8 is naast een ISP chip ook een A11 Bionic chip geïnstalleerd. Door de combinatie van deze twee chips kun je met de iPhone 8 prachtige portretfoto’s maken. Met Portrait Lighting, de nieuwe portret functie op de iPhone 8, wordt het gezicht uitvoerig gescand en de diepte van het beeld bepaald. Hierdoor worden gezichten scherp op de foto gezet met schitterende schaduweffecten. En wil je méér effect toevoegen aan de foto? Dat kan! Door licht opties zoals studio light in te schakelen creëer je dramatische schaduweffecten.

Prachtige selfies

Op vakantie wil je natuurlijk mooie selfies kunnen maken. Dat is geen probleem voor de iPhone 8, die beschikt over een 7 megapixel frontcamera. Hiermee maak je met een druk op de knop schitterende selfies. De iPhone 8 voldoet aan alle eisen die nodig zijn bij het maken van de perfecte selfie en hier heb je dus geen nieuw model iPhone voor nodig. Dat is handig, want dat scheelt je veel geld. Wil je nog meer geld besparen? Koop je dan een refurbished iPhone 8 bij een aanbieder als refurbished.be. Hier krijg je maar liefst 3 jaar garantie op je refurbished iPhone.

4K video’s

Leg je mooie momenten op reis ook graag vast met een video? De iPhone 8 maakt video’s in 4K Ultra HD kwaliteit. Door de hoge resolutie van deze functie worden alle details in je video scherp weergegeven op het beeldscherm. Je maakt dus gemakkelijk professionele video’s zonder dat je hier veel moeite voor doet. En heb je bij het filmen vaak last van schokkend beeld? Met de iPhone 8 is dit verleden tijd door de ingebouwde videostabilisatie!

Nieuwe filters

Bewerk je foto’s altijd pas nadat de foto gemaakt is? Met de iPhone 8 kun je nu tijdens het maken van een foto je filter al toepassen. Zo hoef je nooit meer achteraf foto’s te bewerken, en kan je precies zien welke filter het best past bij het gewenste eindresultaat. Is de filter uiteindelijk toch niet naar wens, maar heb je de foto al gemaakt? Geen probleem. Bij de iPhone 8 zijn de filters niet destructief: je kunt ze op ieder moment veranderen of verwijderen zonder dat de foto verloren gaat.

Het ultieme vakantiegevoel in eigen land!

Previous article

Vrije tijd in corona opvullen? Dat doe je zo!

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts