Tips

Een heerlijk geurende badkamer: zo regel je dat

0

Let jij er in drukke tijden op dat je tijd voor jezelf neemt? Even een moment voor jezelf zónder afleiding van je telefoon, je kinderen of je een drukke agenda? Koop de producten Rituals online als cadeautje voor jezelf. Sluit jezelf (ja, zonder telefoon) een uurtje op in de badkamer en geniet van de helende geuren van Rituals.

Geuren die je laten wegdromen

Je hoeft niet te slapen om jezelf even helemaal op te laden. Dat kan ook prima met een warme douche of een badsessie. De luxe producten van Rituals stimuleren je innerlijke balans en verminderen meteen stress. Er zijn legio verschillende geurlijnen te ontdekken. Ga je voor The Ritual of Hammam, om thuis een spa na te bootsen? Of liever voor de Ritual of Suka, met de heerlijke geur van Japanse kersenbloesem? Er zit zeker een geurlijn bij die bij jou past. En die zijdezachte huid krijg je als cadeautje op de koop toe.

Extra onstpanning

Wil je nog eens extra ontspannen voor je gaat slapen, dan kun je de inmiddels beroemde geurstokjes in je slaapkamer neerzetten. Ook heeft Rituals in iedere geurlijn een lekkere body mist die je op je kussen kunt sprayen. Als je nu niet heerlijk wegdroomt… De producten van Rituals zijn ook perfect om weg te geven. In een Rituals cadeaubox zitten meerdere producten uit één geurlijn. Perfect om aan iemand te geven die wat meer tijd voor zichzelf zou moeten nemen.

Stralend haar

Wil je naast een blije huid ook gezond en glanzend haar? Olaplex is een lijn met haarproducten speciaal voor extreem beschadigd, droog en poreus haar. Het is een professioneel systeem dat wereldwijd door veel haarsalons en stylisten gebruikt wordt. Vooral bij gekleurd haar en haar dat veel gestijld of gekruld wordt is Olaplex een welkome treatment. De verbindingen (zwavelbruggen) in je haar worden van binnenuit hersteld, op moleculair niveau. Door een treatment van Olaplex worden deze ‘bruggen’ weer in één lijn gebracht, wat resulteert in gezond en glanzend haar. Het Olaplex assortiment bestaat uit verschillende shampoo’s, conditioners en treatments. Aan het nummer op de verpakking kun je zien waar de lijn precies voor bedoeld is. Handig!

Van wavy tot coily haar

Olaplex is niet alleen fantastisch voor beschadigd haar, maar ook voor mensen met wavy of coily haar. Dat haartype is van nature meer vatbaar voor breken en splijten, en heeft dus baat bij een product dat veel vocht inbrengt. Je krullen zullen na een Olaplex behandeling heerlijk zacht aanvoelen, makkelijker handelbaar zijn (doei klitten!) en er gezond en glanzend uitzien. En het beste: dat kun je gewoon thuis! Er zijn ook starterspakketen waarmee je Olaplex kunt testen. Je krijgt dan kleine verpakkingen waarmee je kunt proberen of de producten iets voor jou zijn.

5 x tijdverdrijf nu je niet op vakantie kunt

Previous article

Laat de natuur en cultuur van Denemarken je verrassen

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts