Tips

Een smartphone: jouw beste maatje tijdens een uitstapje

0

Ben je vaak op pad en wil je handige tools gebruiken om meer van je wandeling of uitstapje te genieten. Dit kan heel simpel met je smartphone. We vertellen je graag daar meer over!

De ideale smartphone

Maak gebruik van je smartphone om sneller op je bestemming te komen of om mooie routes te ontdekken. Hiervoor heb je wel de geschikte smartphone voor nodig. Wil je graag een smartphone die ook nog eens duurzaam is. Dan is het handig om te kijken naar een refurbished smartphone. Bijvoorbeeld de refurbished iPhone X zou een goede optie kunnen zijn. De refurbished iPhone X heeft een A11 Bionic chip waarbij je gebruik kunt maken van diverse zware apps, zoals navigatie apps. Met de 5,8 inch beeldscherm kun je goed navigeren. Het beeldscherm is niet buitengewoon klein of groot. Dit maakt deze refurbished iPhone een ideale smartphone voor onderweg. Daarnaast is een refurbished smartphone beter voor het milieu. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je ervoor om een smartphone een tweede leven te geven. Dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Zo zorgen we samen voor een groenere toekomst.

Handige apps

Je kunt gebruik maken van diverse apps om je wandeling of uitstapje makkelijker te maken. Denk hierbij aan een navigatie apps, zoals de Moovit App. Waarbij je wereldwijd alle lokale vervoersmogelijkheden kunt inzien. Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van de fiets, trein, metro of bus. Daarnaast is een weerapp ook handig voor lokale voorspellingen en dagelijkse weersverwachtingen. Met de Weather Forecast and Sun App kun je wereldwijd alle weersverwachtingen goed in de gaten houden. Denk hierbij aan de gevoelstemperatuur, werkelijke temperatuur en windsnelheid. Met de Footpath Route Planner App stippel je jouw route met je vinger. Meet je afstanden op de kaart door met je vinger de route te lijnen op de kaart. Zo weet je precies hoe ver en hoog je reist. Het leuke is dat je deze gegevens ook kunt delen met anderen en kunt bewaren. Deze app is geschikt voor voetgangers, fietsers, motorrijders en zeilers. Maak van je smartphone jouw beste maatje en geniet van alle voordelen die je eruit kunt halen. Zo zijn er vele andere apps die je kunt gebruiken op je smartphone waarbij je de ultieme uitstapje kunt creëren. 

Refurbished webshop

Een officiële refurbished aanbieder die gespecialiseerd is in elektronica biedt producten aan in diverse condities. Bij Refurbished.be worden alle producten gecontroleerd op meer dan 50 punten. Denk hierbij aan het beeldscherm, besturingssysteem en camera. Zo ben je verzekerd van een goed werkend product. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen gerepareerd of vervangen. Bij Refurbished.be krijg je ook nog eens 3 jaar garantie op je aankoop en kun je altijd profiteren van gratis verzending. Zo kun je altijd genieten van je smartphone en ben je altijd op de hoogte van alle belangrijke aspecten om ultiem te genieten van jouw uitstapje!

Het imago van groepsreizen kan wel een opfrisbeurt gebruiken!

Previous article

Wat maakt de Canarische eilanden zo aantrekkelijk?

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts