ReizenTips

Fietsen in Zeeland

0

Nu het zomer is, beginnen de vakantieplannen alsmaar meer vorm te krijgen. Ben je sportief en wil je graag een weekendje weg met de vrienden? Dan is fietsen in Zeeland absoluut jouw ding. Wij gaan je overtuigen om je beenspieren op de proef te stellen bij onze noorderburen.

Dijken & duinen

Nederland staat erom bekend de mooiste dijken te hebben ter wereld. Het is dan ook enorm aangeraden om hier op fietsvakantie te gaan. Zeeland is een favoriete bestemming voor fietsfanaten. Dit komt door de vele fietsroutes die je er kan doen met al je vrienden. De fietsroutes zijn heel variërend, zo is er voor ieder wat wils. Ben je eerder iemand die graag snel rijdt zonder veel bochten te pakken? Dan zijn de dijken absoluut iets voor jou. Het kan ook zijn dat je graag iets meer avontuur zoekt terwijl je fietst. Er is zeker geen gebrek aan offroad tracks, dus leef je volledig uit. Misschien wordt het tijd dat jij en je vrienden een gravel bike kopen?

Fietscafés

Op je fantastische fietsroute langs dijken en duinen kom je heel wat fietscafés tegen. Wat klinkt er beter dan even goed te fietsen en erna een frisse Duvel te drinken? Naast gezellig een biertje te drinken kan je er ook je bidon terug vullen, even tot rust komen en wat bijbabbelen. We raden aan om dan ook even je banden op te pompen, je ketting in te smeren en naar het toilet te gaan. Daarna is het terug tijd om terug op je gravel bike te springen. Het kan immers nog een lange tocht worden!

Je bent niet alleen

Zeeland is voor menig fietsfanaat de ideale bestemming. Dat merk je ook aan het brede netwerk aan knooppunten dat je er terugvindt. Ervaren fietsers hebben de ideale fietsroutes uitgestippeld om ervoor te zorgen dat je alle hoogtepunten van Zeeland gezien hebt. Je zal er dus ook nieuwe vrienden maken.

Zon, zee & strand

Naast leuke fietsroutes en fietscafés heeft Zeeland nog meer te bieden. Soms hoef je niet ver te gaan om een echt vakantiegevoel te hebben. Terwijl jij aan het fietsen bent met de zon op je gezicht kan je partner genieten van de zee en het strand. Denk aan ijsjes en wafels eten op de dijk, zwemmen in de zee en zandkastelen maken met je kinderen. 

 

5 x doen tijdens een vakantie in Zakynthos

Previous article

Zomer vol wielrennen: dit zijn de mooiste plekken waar de koers langsrijdt

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts