Tips

Het ultieme vakantiegevoel in eigen land!

0

Er is niets nieuws meer aan thuiswerken en social distancing. De meeste van ons zijn afgelopen zomer thuisgebleven. Vakanties die al geboekt waren, zijn geannuleerd of doorgeschoven naar dit jaar. Op vakantie gaan naar het buitenland werd toen afgeraden, en is vandaag de dag nog altijd geen goed idee. Toch is vakantie belangrijk. Je kunt jezelf dan even lostrekken uit de sleur van het dagelijks leven. Zeker nu dit bestaat uit thuiswerken en veel minder sociaal contact. Nu geldt nog altijd dat op vakantie in eigen land ook nog afgeraden wordt, maar alvast wegdromen bij een mini-vakantie houdt je nét wat meer gemotiveerd natuurlijk.

Een paradijs in eigen land

De pandemie is nog niet voorbij is, en dit zal ook op korte termijn niet het geval zijn. Naar verwachting wordt er in de nabije toekomst weer meer mogelijk nu dat er gevaccineerd wordt, maar ook dan is het onzeker wanneer we weer terug kunnen naar het normaal zoals we kennen. Tot die tijd zit er dus echt niets anders op dan je oriënteren op een heerlijke vakantie. Wij helpen je daar natuurlijk graag bij. De bestemming waar we vandaag bij stil staan is lekker in de buurt, maar doet echt aanvoelen alsof je in een heel andere omgeving bent. Namelijk de Ardennen!

Dompel je onder in geschiedenis, cultuur en natuur

De ardennen is een prachtig gebied in het zuidoosten van belgië. Het gebied is dicht bebost en dus rijk aan groen en wilde dieren. Je vindt er bijzondere landschappen vol natuurlijk schoon. Eeuwenoude boompartijen, waterstromen een karakteristieke steden en dorpjes sieren het landschap. In de Ardennen valt ontzettend veel te doen en te zien. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de watervallen van Coo, de Citadel van Namen Of het kasteel van Sedan. De Ardennen staan ook bekend om haar bijzondere grotten. Een bezoek brengen aan de grotten van Han of aan de grotten van Remouchamps is dan ook absoluut de moeite waard.

De Ardennen voor rust en ontspanning

Voor iedereen die zich graag onderdompelt in cultuur en geschiedenis is de Ardennen the place to be. Ook voor mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning is de Ardennen ideaal. De natuur is in dit gebied spectaculair. Als je ervoor kiest om je elektrische fiets van Stella Bikes mee te nemen, heb je keuze uit maar liefst 45 fietsroutes. Iedere route brengt je langs veel groen en wateren. Is ultiem ontspannen meer jouw uitgangspunt? Ook dit kan de Ardennen je bieden. Het stadje spa, doet haar naam eer aan met haar meer dan 300 natuurlijke bronnen. Het stadje heeft een eigen wellness resort, waar je helemaal tot rust kan komen.

De Ardennen is een prachtig divers gebied die echt even anders aandoet dan je eigen omgeving. De ideale plek dus om vakantie te vieren in eigen land.

Laat de natuur en cultuur van Denemarken je verrassen

Previous article

De mooiste vakantiefoto’s maak je met een iPhone 8

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts