Tips

Maak van je eigen huis een vakantiehuis

0

Op vakantie gaan zit er voorlopig nog niet in. En omdat we niet weten hoe corona zich gaat ontwikkelen, is het spannend of we aankomende zomer met z’n allen de zon op kunnen gaan zoeken. Wat je gelukkig wél kunt doen, is van je eigen huis een vakantiehuis maken? Hoe je dat precies doet? Dat vertellen we je in deze blog.

Want niet op vakantie gaan, betekent dat je geld overhoudt om bijvoorbeeld te investeren in je woning. We zetten een paar ideeën voor je op een rijtje.

  1. Investeren in een nieuwe badkamer

We worden allemaal blij als een luxe vakantiewoning een prachtige badkamer heeft. Dit gevoel kan je elke dag creëren wanneer je bijvoorbeeld gaat voor luxe badkamermeubels, riante badkamerspiegel en misschien wel een bubbelbadmat in je bad. Simpele en kleine aanpassingen voor een heerlijk vakantiegevoel in je eigen huis.

  1. Knap de tuin op

Als je met de eerste warme zonnestralen weer aangewezen bent op je eigen tuin, dan wil je wel dat de tuin er mooi uit ziet. Knap hem op met een mooie lounge-set, barbecue, een opblaasbare jacuzzi of schaf een opzetzwembad aan. Hang mooie lampjes op en leg een paar mooie kussens op de buitenbanken en je hebt direct een vakantiegevoel.

  1. Lekker eten uit je eigen keuken

Nog iets wat je direct blij maakt op vakantie: lekker eten. Tover je keuken om met een nieuwe oven met daarin alle mogelijkheden die je nodig hebt voor een lekkere (en makkelijke maaltijd). Blender voor lekkere sapjes. En natuurlijk een fancy koffieapparaat. Zodra je dan weer vrienden en familie over de vloer krijgt, kun je de sterren van de hemel koken.

  1. Speel- en sportzolder

Heb jij de zolder nog vrij en weet je niet zo goed wat je hier mee moet? Op vakantie vermaken de kinderen (en jij) zich urenlang met potjes tafeltennis op poolen. Maak op zolder een speelplek met bijvoorbeeld een dartboard, tafeltennistafel of een pooltafel. Wil je naast het spelen ook nog sportief blijven? Dan kun je er ook nog een paar apparaten neerzetten. Net zoals op vakantie!

Welke spullen zijn essentieel voor een fietsvakantie?

Previous article

Originele manieren om je verjaardag te vieren in Amsterdam

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts