Tips

Mooiste landen van Zuid-Amerika: deze mag je niet missen

0

Eén van de meest veelzijdig continenten ter wereld is misschien wel Zuid-Amerika. Daarom is het tijd om jou wat te vertellen over dit continent. En dan vooral over de landen die jij zeker niet mag missen wanneer jij een reis gaat maken naar Zuid-Amerika.

Van carnaval in Brazilië, tot de hoogste toppen van het Andes gebergte in Peru. Er is niets zo duizelingwekkend als het continent Zuid-Amerika. Je kan hier geweldige expedities meemaken en dit hoeft zeker niet op de backpack manier door te slapen in hostels. Wij geven je de landen die je niet mag missen en in deze landen kan je prachtige luxe reizen maken. Wij snappen namelijk dat het moeilijk is op een keuze te maken tussen al deze mooie landen.

Reizen door Zuid-Amerika

Eindelijk je gaat de droomreis maken en je wil zo veel mogelijk van deze prachtige landen zien. Wij geven je de beste opties en trappen af met Peru.

1. Peru
In het westen van Zuid-Amerika vind je Peru. Dit land is zeer divers en is één van de mooiste landen van de wereld. Zo vind je hier de hoge toppen van het Andesgebergte en de jungle van de Amazone. De ene dag loop je in de woestijn en de andere dag ben je op bezoek in één van de prachtige kleurrijke dorpjes. Wie wil nu niet een exclusieve en luxe reis naar Peru maken?

2. Brazilië

Als tweede vertellen we je iets voer het grootste land van Zuid-Amerika. Zo ligt dit land omringt door andere landen en staat het vooral bekend om zijn enorme Amazone oerwouden. Maar je kan ook heerlijk gek doen en carnaval vieren. Hiervoor moet je natuurlijk wel in februari in Brazilië zijn.

3. Argentinië

Een ander hoogtepunt van Zuid-Amerika is toch wel Argentinië. Zo is de hoofdstad Buenos Aires een echte cultuurshock wanneer je het vergelijkt met ons landje. Met een mooie touringbus maak je een luxe reis naar Argentinië. Wil jij liever de bergen in ga dan eens hiken in Patagonië. Dit is letterlijk een bucketlist hoogtepunt voor veel reizigers. Bezoek ook Iguazu, dit zijn de grootste watervallen ter wereld, een must see dus.

4. Ecuador

Een ondergesneeuwde in Zuid-Amerika is toch wel Ecuador. Er zijn niet zo veel reizigers die richting dit land gaan. Maar de Galapagoseilanden die onderdeel zijn van Ecuador zijn zeker een bezoekje waard. Op de Galapagoseilanden vind je diersoorten die je nergens anders ter wereld vindt. Verder heeft dit land een prachtige vulkaan: Avenida de los Volcanes die je zeker moet beklimmen en je kan er goed surfen.

5. Bolivia

Ben jij een echte natuurliefhebber dan is Bolivia misschien wel het land waar jij naartoe wil. Zo heb je er landschappen die van een andere planeet lijken te komen. Ga maar eens op zoek naar de witte vlaktes van Salar de Uyuni. Je kan reizen van de ruige bergen naar tropische oerwouden in dit land. Het contrast is net als in al deze andere landen weer zo enorm groot. Dit maakt het geweldig om eens te bezoeken.

Maak je vakantiewoning geschikt voor een breder publiek

Previous article

Maak de feestdagen onvergetelijk

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts