Reizen

Op Reis in Eigen Huis met Virtual Reality 

0

Zegt de term Virtual Reality je niets? Dan zul je waarschijnlijk versteld staan van wat er allemaal mogelijk is door de komst van deze bijzondere technologie. Virtual reality biedt je namelijk de kans om vanuit je huis, de mooiste of bijzonderste plekken van de wereld te bezoeken. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Lees gauw verder, want wij vertellen je alles over hoe je op reis kunt ín je eigen huis, dankzij VR.

Er is van alles mogelijk met virtual reality. Zo kun je spelen in een rockband, klimmen op hele hoge bergen of van de mooiste en grote witte bergen af skieën. Benieuwd wat onze favoriete activiteiten zijn om te beleven met virtual reality? Wij presenteren je onze top 5.

Achtbanen

Zoals we al even noemden, zijn er eindeloos veel mogelijkheden met alle verschillende Virtual Reality games. Zo kun je proberen om je hoogtevrees te overwinnen door virtueel in een achtbaan te zitten.

Rocksterbestaan

Is het niet ieders droom geweest om een succesvolle artiest te worden? Met virtual reality van Urban Events kun je ervaren hoe het is om een succesvolle zanger of muzikant te zijn en op te treden voor honderden, misschien wel duizenden, mensen.

Racen

Met Vitual reality is het ook mogelijk om een race ervaring op te doen en te ontdekken hoe het is om in een echte Formule 1- auto te zitten en net zo hard te gaan als Max Verstappen. Dit ervaar je het beste wanneer je ook gebruik maakt van een racesimulator. Dit is een ‘echte’ racestoel inclusief stoel, zodat je naast het visueel ervaren van deze race-ervaring ook voelt hoe het is om te sturen en wat voor effect dit heeft op de auto.

Augmented Reality

Augmented Reality is net weer een andere vorm van deze technologie dan Virtual Reality. waarin technologie eigenlijk iets ‘toevoegt’ aan de echte werkelijkheid. Je kunt dus wel de werkelijkheid zien door je bril heen, maar augmented reality voegt er dus nog een extra (virtueel) element aan toe.

360 graden video’s beleven

Door middel van virtual reality kun je meeslepende 360 graden video’s beleven, waardoor het dus écht lijkt alsof je je in een andere wereld bevindt. Je kunt bijvoorbeeld tussen de dinosaurussen lopen en ervaren hoe het is om je tussen deze grote beesten te bevinden.

Casinoliefhebber? Bezoek dan eens deze bestemmingen

Previous article

5 Vetste spellen om thuis te spelen

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts