Tips

Op reis naar een exotisch oord? Vergeet deze middeltjes niet mee te nemen

0

Ben je druk aan het inpakken voor een ontspannende vakantie naar Thailand, Indonesië of misschien wel Peru? Op reis naar een exotisch oord vergt net even wat meer inpakwerk. En dan hebben we het niet alleen over bikini’s, slippers en een goede zonnebril. Deze middeltjes -die je gewoon bij de drogist kunt kopen- maken jouw vakantie nét even wat makkelijker!

De juiste zonnebrand

Dat jij je moet smeren als je de zon in gaat, dat wist je waarschijnlijk al wel. Maar het is ook belangrijk waarmee jij je straks insmeert. Kies voor de juiste factor en voor het juiste merk. Een merk, zoals bijvoorbeeld Australian Gold, is gemaakt voor een nog sterkere zon dan die wij hier in Nederland kennen. En is vaak nog beter opgewassen tegen uren in het water liggen. Win-winsituatie dus!

Aloë vera-crème

Is het dan toch iets te hard gegaan? Smeer je dan in met een verkoelende Aloë vera-crème. Bijvoorbeeld de aftersun-crème van Kneipp met aloë vera. Dan is je velletje binnen no-time weer afgekoeld!

Diarreeremmers

Het komt in de beste exotische oorden voor: diarree. Het eten is vaak anders dan je thuis gewend bent, dat weet jij wel. Maar je buik nog niet direct. En dan ligt er diarree op de loer! Neem een diarreeremmer en je bent er snel weer bovenop. Vaak zijn je maag en je darmen na een aantal dagen gewend aan het nieuwe eten.

Desinfecterende handgel

Een klassieker in de reistas: de desinfecterende handgel. Hygiëne is erg belangrijk, zeker als je aan het reizen bent. Door dit handige product in je toilettas te stoppen, kun je op elk ogenblik je handen opfrissen.

Insectenspray

Je nacht in een pittoresk en idyllisch oord verstoren door rondvliegende en kruipende insecten? No way! Gebruik insectenspray om deze vervelende beesten uit je buurt te houden.

EHBO-doosje

Pleisters, drukverbandje en een paar steriele gaasjes. Op vakantie ligt een schaafwond of een blaar op de loer. Je kunt ze snel verhelpen als je je eigen EHBO-kit meeneemt!

Of je nu voor 3 weken op vakantie gaat of voor 3 maanden. Deze producten kun je op elke reis meenemen. En natuurlijk óók als je gewoon binnen Europa op vakantie gaat. Laat de vakantie maar beginnen!

Populairste pretparken in Europa

Previous article

Waar te verblijven wanneer je huis is verkocht, maar je nog niet in je nieuwe kunt

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts