ReizenTips

Originele manieren om je verjaardag te vieren in Amsterdam

0

Je eigen verjaardagsfeestje kan je vieren in een kring, in een afgehuurde zaal, of lekker in Amsterdam. We geven je wat originelere ideeën voor jouw party!

Spelletjesavond

Wat gaat er nou boven een gezellig hapje, drankje en een ouderwets spelletjes spelen. De gemoederen lopen hoog op, er speelt altijd wel iemand vals en de slappe lach is gegarandeerd. Ga bijvoorbeeld een balletje gooien in Mooie Boules naast Brouwerij ’t IJ. Je kan hier goed met een grote groep naartoe en iedereen zal zich makkelijk kunnen vermaken. Voor de mensen die niet zo van competitie houden, is er ook gewoon een bar voor een lekker drankje.

Party boat

Toegegeven, dit is natuurlijk het leukst in de zomer, maar een rondje varen door de grachten is altijd mooi! Nodig je gezelligste vrienden uit om een rondje mee te varen en je hebt een ontzettend leuk en gezellig feestje. Niemand die jouw verjaardag nog gaat vergeten. Je huurt gemakkelijk de party boat Amsterdam af en cruist vervolgens lekker een paar uur over het water. Jullie hoeven dan ook niet van boord voor een pitstop. Er is een toilet op de boot en ook de drankvoorraad is altijd bijgevuld voordat jullie vertrekken.

Borrelwandel

Aangezien je maar een dag of twee in Amsterdam bent, wil je natuurlijk zo veel mogelijk zien. Dat doe je gemakkelijk te voet. Op die manier kan je genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft zonder er veel voor te betalen. Mochten jullie genoeg hebben van het wandelen en nog even over de stad willen uitkijken, kan je het best een leuk dakterras opzoeken. Daar geniet je van het mooie uitzicht en een fijne zonsondergang. Natuurlijk heb je hier genoeg keuze uit verschillende plekken, maar het dakterras met de laatste zonnestralen is hier toch wel favoriet.

Probeer een nieuw restaurant

Amsterdam staat ook bekend om de leuke barretjes, nieuwe restaurantjes en altijd trendy bistro’s. Elk jaar als je weer jarig bent, zijn er sowieso een paar nieuwe bijgekomen. Ga lekker uit eten en probeer weer eens een nieuw restaurant. Uiteraard met leuke vuurwerk en confetti in je dessert. Wat een topverjaardag!

Maak van je eigen huis een vakantiehuis

Previous article

5 x tijdverdrijf nu je niet op vakantie kunt

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts