ReizenTips

Populairste pretparken in Europa

0

De vakantieperiode begint bijna. Het is dan natuurlijk leuk om met je kinderen naar een pretpark te gaan. Er zijn verschillende populaire pretparken in Europa. Het is geweldig om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Natuurlijk hoef je niet te wachten tot het vakantie is en kun je ook op andere momenten naar een populair pretpark in Europa gaan. Wat zijn de populairste pretparken in Europa? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Legoland met meer dan twee miljoen bezoekers per jaar

Legoland in Denemarken is een zeer populaire bestemming. Helemaal nu ze met een paar geweldige lego films zijn gekomen. Legoland is er in Denemarken en Legoland Windsor ligt dicht bij London. Het is dus mogelijk om ook nog eens een keuze te maken uit Engeland of Denemarken. Het is maar net wat er in jouw straatje past. Het is leuk voor kinderen van twee tot twaalf jaar oud. Natuurlijk is het ook leuk voor de ouders.

Tivoli Gardens met meer dan vier miljoen bezoekers

Het ligt in Kopenhagen. Het is een zeer bekend pretpark. Je kunt er volop van genieten. Het is geweldig om het te zien. Er zijn volop lampen. Er zijn namelijk meer dan honderdduizend gloeilampen welke het park verlichten. Het is gezellig, maar eigenlijk wel wat achterhaald.

Liseberg met bijna drie miljoen bezoekers per jaar

In Scandinavië is er nog een pretpark wat niets met lego van doen heeft. HEt gaat om Liseberg in Zweden. Het is op een heuvel gebouwd en er zijn volop attracties. Er is een reuzenschommel en nog veel meer. Je betaalt een vast bedrag en kunt dan overall in. Het is geweldig om je hier een hele dag te vermaken. Misschien wil je nog wel een paar dagen extra gaan. Het park is van alle inwoners van Göteborg. Natuurlijk wel een leuk detail.

PortAventura meer dan drieëneenhalf miljoen bezoekers.

In Spanje zijn er volop pretparken. Dit park staat dichtbij Salou. Het is een terrein van 35.000 vierkante meter groot. Het is een onderdeel van Universal Studios. Er zijn verschillende attracties waar je van kunt genieten. Mis niet de hoogste glijbaan van Europa. Het is geweldig om er volop van te genieten.

De Efteling met meer dan vier miljoen bezoekers per jaar

Natuurlijk mag onze eigen Efteling niet ontbreken in deze lijst. Het is al open sinds 1952/ Wat valt er te zeggen? Het park is aan het groeien en het heeft veel attracties welke er al vele jaren zijn en waar het bekend om staat. Vergeet ook niet de Efteling Korting te gebruiken. Goedkoop zijn pretparken immers niet.

Walt Disney Studios Park (Disneyland Parijs) met bijna vijf miljoen bezoekers per jaar

Het park is in 2002 geopend en het is geweldig om te zien. Eigenlijk is het een must om naar dit park te gaan in ons land. Het is een zeer mooi park waar je dichtbij alle Disney creaties komt. Het is geweldig om hier naartoe te gaan. Boek een hotel op het park om er volop van te genieten.

De meest magische kerstbestemmingen

Previous article

Op reis naar een exotisch oord? Vergeet deze middeltjes niet mee te nemen

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts