Tips

Tips: zo haal je het vakantiegevoel in huis

0

Door de uitbraak van het coronavirus lijkt het erop dat we voorlopig niet op vakantie kunnen. Maar nu het zonnetje steeds meer schijnt, zijn we toch op zoek naar het vakantiegevoel. Daarom vind je hier tips om toch een beetje vakantie in huis te halen!

Maak reisplannen

Het is natuurlijk heel jammer dat we voorlopig niet op reis kunnen. Gelukkig is er nu wel genoeg tijd om mooie reisplannen te maken! Welke reis wil je graag maken als het weer kan? Stip je reis tot in de puntjes uit. Doe onderzoek naar de cultuur, lees reisblogs over de bestemming, zoek naar tips van locals en leer eventueel de taal. Ook kun je alvast accommodaties bekijken, uitzoeken welke plekken of regio’s je wilt zien en welke bezienswaardigheden je wilt bezoeken. Als het dan straks voorbij is, kan je direct jouw droomreis boeken!

Maak van je huis een vakantieoord

Je hebt vast al een aantal vrije dagen opgenomen in de zomer. Hoe leuk is het dan als je je tijdens je vakantie ook echt even ergens anders waant? Maak bijvoorbeeld van je slaapkamer een hotelkamer. Gebruik chique kleuren, luxe accessoires en binnenzonwering zoals in between gordijnen. Voor meer slaapkamer ideeën kan je altijd nog even inspiratie opdoen. Geef ook je tuin of balkon een make-over in de stijl van jouw favoriete vakantiebestemming. Wat dacht je van Portugese tegels in de tuin of een Ibiza-achtig bankje op je balkon?

Maak fotoalbums van eerdere reizen

Tijdens vakanties maak je altijd mooie foto’s. Van de omgeving, maar ook van alle leuke dingen die daar hebt meegemaakt. Vaak blijven deze herinneringen ergens in een mapje op je laptop staan, maar het is natuurlijk veel leuker om er fotoboeken van te maken. Nu je wat extra tijd over hebt, kan je de foto’s rustig uitzoeken. Haal herinneringen op en waan je weer even in die blauwe zee, onder de palmbomen of in die prachtige wijngaard!

Niet op vakantie dit jaar door corona? Zo maak je er thuis het beste van

Previous article

Op reis met je scooter? 5 Veelgemaakte fouten, voorkom ze!

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts