Tips

Vakantiehuisje beveiligen? Zo kan je met een gerust hart naar huis

0

Op vakantie gaan is altijd leuk natuurlijk, je huis onbemand achterlaten is een stuk minder. Gelukkig kan je nu altijd je eigen voordeur in de gaten houden.

Beveiliging

Niet alleen kan je een bewakingscamera ophangen, je kan een actief beveiligingssysteem aanschaffen. Een camera filmt alles wat er gebeurt, maar de dieven gaan er dan toch vandoor. Met een nieuw en actief beveiligingssysteem van 50five.com kan je zelf altijd kijken naar wie er voor de deur staat en word je gewaarschuwd als er verdachte activiteit gaande is. Zo kan je zelf meekijken met wat er gebeurt en ook bijvoorbeeld de politie inlichten.

Interactieve bel

Een van de nieuwste snufjes is natuurlijk de interactieve bel. Deze slimme deurbellen kunnen detecteren wanneer er vreemd gedrag plaatsvindt en hebben het grote voordeel dat ze gekoppeld zijn aan de eigenaar zijn smartphone. Zo kan je altijd en overal kijken wie er voor je deur staat en zelfs met diegene praten. Je kan zelf kiezen waar je je deurbel met camera wil ophangen, zodat je zelf ook de kijkhoek kan bepalen. Zo kan je altijd in de gaten houden wie er bij je aanbelt.

Bewegingssensor

Niet alle slimme deurbellen hebben deze mogelijkheid, maar het is zeker de moeite waard om even over na te denken. De bewegingssensor. Op basis van deze bewegingssensor word je gewaarschuwd als er iemand voor de deur loopt. Je krijgt dan een melding op je tablet of smarthone. Je kan bekijken wie er bij je langs is geweest en of je deze persoon kent ja of nee, doormiddel van een video.

Smart home

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om je huis te beveiligen. De overbuurvrouw is misschien niet de meest goede oplossing, maar gelukkig kan het ook anders. Met een smart home beveiligingssysteem, hoef je je nergens meer zorgen om te maken als je op vakantie gaat. Het gaat vaak om een pakket met bijvoorbeeld een centrale hub, bewegings-, raam/deur- of glasbreeksensoren en een sirene. Zo kan je zelfs instellen dat er een sirene afgaat als er een raam gebroken wordt. Je kan een camera koppelen aan je smartphone, zodat je kan zien wie wat gedaan heeft en de inbreker opnemen op film. Met een geruster hart kan je niet op vakantie gaan.

Beste Bromscooters van 2020: 3 tips + de beste modellen van dit moment

Previous article

Is een Belgische autoverzekering anders dan een Nederlandse?

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts