Sport

Wat trek jij aan buiten het veld?

0

Als voetbalfan draag je misschien regelmatig een shirt van je favoriete club, maar er is meer. In navolging van goed geklede profs kies je natuurlijk voor een mooie kwaliteit vrijetijdskleding dat een sportieve lifestyle nog beter tot zijn recht laat komen. Laat je inspireren!

Professionele voetballers worden regelmatig in kostuum gezien. Strak, gekleed en modieus. De club draagt op in pak naar de wedstrijd te komen waarna op het veld het voetbaltenue volgt. Zo zien we ze graag.

Wat ze in hun vrijetijd dragen wordt af en toe op foto vastgelegd, maar verder weten we daar eigenlijk weinig van. Wat we wel weten is dat de profs over het algemeen graag goed gekleed gaan. Menig voetballer is verkozen tot best geklede man van het jaar of steelt de show in de bladen. Vorig jaar ging Vitesse speler Navarone Foor er met de prijs vandoor. Overigens was 2019 het eerste jaar dat er ook een vrouw was genomineerd. Het laat zich raden: Shanice van de Sanden (Olympique Lyon). Ze behaalde de tweede plek.

Je laat je graag door goed geklede voetballers inspireren

Als fan laat je je hier graag door inspireren, maar niet iedere jonge jongen of jonge meid trekt een kostuum aan. Wél een pak! En daarmee bedoelen we vrijetijdskleding dat er wezen mag. Een goed passende jeans van Black Bananas bijvoorbeeld. Juiste pasvorm, juiste uitstraling.

Ga je het veld op en wil je ook daar goed gekleed aanwezig zijn, dan zijn de trainingspakken van Black Bananas een musthave. Van het beste materiaal en met een fantastische pasvorm. De tijd van de fladderende broekspijpen en het oversized jack hebben we gehad.

Zo’n kwaliteitstrainingspak zit altijd goed en draagt lekker

Zo’n pak zit overigens vaak zo lekker dat ze meer en meer ook buiten de groene grasmat gezien worden. Niets is heerlijk dan op vrijdagavond je vrijetijd doorbrengen in zo’n heerlijk passend trainingspak. Goed shirt erbij en een paar knappe schoenen en wie doet je wat.

Co-working space of kantoor huren? Voor- en nadelen

Previous article

Burgh-Haamstede: lekker weg in Zeeland!

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts