Reizen

Weekendje weg in de Belgische Ardennen? In deze 4 toplocaties beleef je een topweekend!

vakantiehuizen Ardennen
0

Dat is een goed idee: Een weekendje weg naar de Belgische Ardennen in een luxe vakantiehuis! Je hoeft niet ver weg om even helemaal ergens anders te zijn. Een luxe villa In de Ardennen kun je in 48 uur tijd even helemaal opladen. Ontdek deze 4 unieke locaties voor een weekendje weg in de Belgische Ardennen.

Vakantiehuis Les Narcisses bij de prachtige Hoge Venen

Verblijf met je familie of vrienden in de deze prachtige verbouwde boerderij, waarvan de eerste delen al in 1721 werden gebouwd. Les Narcisses ligt bij het plaatsje Bütchebach. De inrichting van de boerderij is een combinatie van de oude elementen zoals de steunbalken in combinatie met moderne interieurstijlen. Het vakantiehuis heeft een uitgebreide spagelegenheid met een Finse sauna. Dit vakantiehuis ligt dicht bij het prachtige natuurgebied de Hoge Venen.

Vakantievilla La Ferme de Frodthier in het rustieke land van Herve

Dit is een moderne luxe vakantievilla, voor 10 personen geschikt. Het ligt midden in het Land van Herve. Ook hier kun je genieten van de natuur van de Belgische Ardennen. Deze zeer groene omgeving is geschikt voor prachtige wandelingen. Al hoef je hier niet van het terras om van een adembenemend uitzicht te genieten. De vakantievilla heeft een prachtig buitenzwembad en een eigen spagelegenheid.

Vakantiehuis Jean Francois Couture in avontuurlijk Henegouwen

Slapen in een schaapsboerderij kan ook comfortabel, dat bewijst deze luxe vakantievilla in Henegouwen wel. Dit is een toplocatie door de prachtige omgeving van deze gerenoveerde boerderij uit de 18de eeuw. De bijzondere naam van de boerderij is te danken aan die man die hier in de buurt ooit een pot met oude Romeinse goudstukken opgroef. De kans dat jou dat overkomt is vrij klein, maar er is hier wel genoeg te beleven. Je kunt hier in de omgeving bijvoorbeeld aan water- en vliegsporten doen.

Vakantiehuisje Ombre du Pin in het rustige Houffalize

Dit is een kleine verbouwde boerderij in de Ardennen Luxemburg waar je met 6 personen kunt verblijven. De boerderij is van binnen mooi gerenoveerd in rustiek moderne stijl. De natuurlijke materialen zoals verweerde houten balken en natuursteen zorgen voor een warme, knusse uitstraling. In dit charmante vakantiehuis kom je vooral voor je rust en de natuur in de omgeving.

Vind jouw perfecte vakantiehuis

Dit is nog maar een greep uit de mogelijkheden voor een weekendje weg in de Belgische Ardennen. Over de hele regio zijn er unieke mogelijkheden om een vakantiehuisje te huren. De vakantiehuizen hebben hier hun eigen karakter en in de omgeving is van alles te doen en te beleven. Laat je inspireren bij Villaspot.nl en vind jouw perfecte vakantiehuis in de Belgische Ardennen.

5 ongewone dingen om te doen in Londen

Previous article

Wat is de Belgische variant van Holland Casino?

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts