Tips

Welke buitenvakanties kun je het beste in de winter doen?

0

Hoewel de meeste mensen het liefst het hele jaar door in de zon willen liggen, zijn we in Nederland niet gezegend met altijd zonnig weer. In de winter zijn de vakantiemogelijkheden daarom wat beperkter: een strandvakantie gaat er niet in zitten. Op wat voor buitenvakanties kun je in de winter dan wel gaan? Onze favorieten:

Wintersport

Uiteraard de meest populaire optie om in de winter te gaan doen: op een wintersportvakantie. Voor veel mensen de favoriete vakantie van het jaar, omdat het veel facetten omvat. Het brengt je even naar een andere wereld (in plaats van in een stad in Nederland te zitten bevind je je ineens tussen de bergen), je haalt het meeste uit je dag, omdat je vaak vroeg opstaat, en je beweegt ook veel en hebt elke keer aan de top van de bergen adrenalinekick. Uiteraard is goede wintersportkleding wel onmisbaar, dus bereid je goed voor door online alle wintersport kleding op CAMPZ.be te checken.

Wanneer je naar Curaçao vliegt, kun je daar in hartje winter genieten van het warme weer, de felle zon, de blauwe zee en de witte stranden

Fietsvakantie

Hoewel je misschien niet direct aan een fietsvakantie denkt in het winterseizoen, is een iets vakantie juist de moeite waard. Zolang je jezelf goed inpakt, heb je daarbij ook helemaal geen last van de kou. Dat komt ook omdat je veel in beweging bent en het hierdoor op de fiets niet snel koud hebt. Juist door een fietsvakantie te gaan in de winter, kun je genieten van de prachtige kale en witte landschappen, die je normaal niet snel zal zien.

De zon

Uiteraard kun je in de winter ook de zon opzoeken. Hiervoor moet je wel wat langer reizen of wat verder weggaan, maar dan héb je ook wat. Wanneer je bijvoorbeeld naar Curaçao vliegt, kun je daar in hartje winter genieten van het warme weer, de felle zon, de blauwe zee en de witte stranden. Houd er wel rekening mee dat dit soort reizen vaak wat hoger zullen uitvallen in de kosten. Toch zijn er ook bestemmingen dichter bij huis, zoals Marokko – wat ongeveer vier uur vliegen is.

4 tips voor het verkopen van je auto

Previous article

Is een e-bike dé fiets voor jou?

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts