Tips

Welkom in de wereld van trillen en gillen: je eerste vibrator

0

Droom jij ook van een gillend orgasme? Dan ben je in de juiste tijd geboren! Seksspeeltjes zijn overal en de tijd dat je je nog moest schamen een sekswinkel binnen te lopen is al lang passé. Pak je het toch graag wat discreter aan? Online vind je de leukste sekstoys, makkelijk en simpel. Hier volgen enkele tips als je op zoek bent naar je eerste vibrator.

Bedenk eerst wat je fijn vindt

Soorten vibrators zijn er bij de vleet. De ene na de andere fabrikant belooft je een gillend orgasme. Websites met seksspeeltjes voor solo of duo plezier zijn als een snoepwinkel. Maar wat als je niet weet welke snoepjes jij het lekkerste vindt? Om te vermijden dat je de verkeerde keuze maakt, raden we ja aan eerst na te denken wat je fijn vindt. Clitorale, vaginale stimulatie of kan jij het alle twee aan? Kies je een discreet design, of mag het voor jouw wat wilder en robuuster? Overweeg de opties ga dan op zoek naar jouw trillende partner in crime.

Praat met andere vrouwen

Dat je niet zo graag aan je moeder wil vragen je te helpen bij het uitzoeken van een sekstoy is te begrijpen. Leg daarom misschien eens een luisterend oor bij je vriendinnen. Zij zullen je met plezier vertellen over hun eerste vibrator of seksspeeltje. En het is ook altijd leuk om over seks te praten met vriendinnen, of het nu om een babydoll of seksspeeltje gaat, bij hen vind je wel raad. Vind je het wat eng om met je vriendinnen over dit onderwerp te praten?  Kijk dan misschien eens op fora online, of lees de blogs van een seksexpert.

Kies een betrouwbare website

Voor je meteen overgaat tot een bestelling op de eerste de beste website, bekijk je best de website eens grondig. Komt deze betrouwbaar over? Welke policy hanteren ze, ga ook eens kijken bij de FAQ. Het internet kan nogal overweldigend zijn, zeker als je op zoek gaat naar een sekstoy. Er zitten heel wat websites tussen die net iets minder goede bedoelingen hebben dan jou een hemels orgasme te bezorgen. Hou je ogen dus open en bestel enkel bij een website waar je je goed bij voel of waar je van weet dat de site te vertrouwen is.

Ga voor een bekend merk

Het materiaal waaruit je vibrator is gemaakt, speelt een grote rol. Je hebt immers geen zin in complicaties, pijn, uitslag of andere nare ervaringen. Wees daarom alert. Vibrators gemaakt uit siliconen zijn een prima keuze. Je kan deze ook erg makkelijk schoonmaken en ze genieten een lange levensduur. Een no go zijn jelly speeltjes. Best kies je een bekend merk. Neem eens een kijkje naar het vibrator-assortiment van Lovense. Deze betrouwbare fabrikant van seksspeeltjes richt zich volledig op jouw genot én je veiligheid. Door de hoogwaardige kwaliteit in materiaal, verschillende stimulansniveaus, discrete designs en langdurige en heroplaadbare batterij kan je optimaal van je nieuwste aanwinst genieten.

Genoeg op jezelf gespeeld? Met twee is vaak (maar zeker niet altijd) leuker dan alleen. Ben je op vrijersvoeten? Vergeet condooms kopen niet. Want je gezondheid en veiligheid zijn belangrijk, ook als je even zorgeloos met een flirt wil genieten in plaats van alleen.

Wie zijn beter in spellen? De Belgen of de Nederlanders?

Previous article

5 Leukste kerstmarkten in België

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts