Tips

Zo maak je reclame voor jouw Bed & Breakfast

0

Het idee ontstaat vaak in de loop van de jaren. Laten we de schuur ombouwen tot een bed & breakfast. Of we maken gastenkamers in de twee lege kamers boven. Een Bed & Breakfast is tenslotte een prachtig concept. Maar hoe zorg je ervoor dat de bedden ook daadwerkelijk worden beslapen? Wij leggen je uit hoe je meer zichtbaarheid kunt geven aan jouw accommodatie.

Online zichtbaarheid

Als je online aan je zichtbaarheid wilt werken dan verschijn je al snel op social media. Facebook, Twitter en Instagram zijn de meest voorkomende kanalen. Je kunt veel van je Bed & Breakfast laten zien, omdat veel van deze kanalen met beeldmateriaal werken.

Ook Youtube werkt goed aan je zichtbaarheid. Maar voor dit kanaal geldt wel: zorg ervoor dat je filmpjes er professioneel uitzien. Dus snel iets schieten met je telefoon en erop zetten, zit er niet meer bij. Er zijn veel programma’s die je kunnen helpen met het monteren van video’s. Voor social media is het belangrijk dat je regelmatig post. Je kunt ook op den duur starten met advertenties via deze kanalen.

Een ander belangrijk punt is zichtbaar zijn voor Google. Google beheert een groot deel van het internet. En Google bepaalt voor haar bezoekers wat relevant is en wat niet. Om hoog in de zoekresultaten te komen, is het belangrijk dat je aan SEO doet. Dit betekent zoekmachine optimalisatie. Door goede webteksten te schrijven en regelmatig blogs te publiceren kom je al een heel eind.

Offline reclame

Jouw gasten komen natuurlijk in real life bij je langs. Daarom is het onderdeel offline zichtbaarheid ook ontzettend belangrijk. Zo zijn er heel veel verschillende manieren waar je aan kunt denken als het draait om zichtbaarheid. De belangrijkste is flyers laten bedrukken. Dit kan vaak al voor een paar tientjes, maar het zorgt ervoor dat gasten iets mee naar huis kunnen nemen. Maar ook als je bijvoorbeeld op beurzen, jaarmarkten of braderies staat, kun je mensen makkelijk doorverwijzen naar je website.

Een andere handige tool voor offline zichtbaarheid zijn de visitekaartjes. Deze kun je handzaam meenemen in je tas of portemonnee. En waar nodig direct uitdelen.

Waar te verblijven wanneer je huis is verkocht, maar je nog niet in je nieuwe kunt

Previous article

Beste E-readers voor op reis in 2019

Next article

Popular Posts

Login/Sign up

Popular Posts